Koprivica Residence

Novi stambeni objekat Koprivica Residence

Naš novi projekat Koprivica residence obuhvata 2 zgrade, po 35 stanova. Zgrade će se raditi iz dvije faze. Prva faza projekta se sastoji od 10 dvosobnih i 25 jednosobnih stanova kvadrature od 45m2 do 77 m2. Projekat uključuje i parking mjesta natkrivena pergolama, koja je moguće kupiti. Završetak prve faze radova je planiran za kraj 2024. godine.

Nakon završetka grubih radova na prvoj fazi, počinjemo sa radom na drugoj fazi. Zgrada se sastoji od prizemlja i četiri sprata, sa po 7 stanova na svakom spratu. U objektu se nalazi lift, kao i zajedničke prostorije za komunikaciju među stanarima. Stanarima je na raspolaganju wi-fi, klima uređaj, ALU-PVC stolarija, visokokvalitetni parket i pločice, kao i moderna unutrašnja i sigurnosna vrata. Fasada je moderno dizajnirana sa dekorativnim elementima. Prostor oko zgrade biće ograđen, sa ulazima za vozila i pješake, pružajući privatnost i sigurnost. Samo stanari će imati pristup parkingu i dječijem igralištu.

Adresa: Ulica Iva Vizina (Iza Titex-a)

Stanovi

JEDNOSOBNI STANOVI:

DVOSOBNI STANOVI:

Način plaćanja

Zakazujete sastanak na email adresu koprivica555@gmail.com ili putem broja telfona +382 67 231 231

Nakon sastanka i uvida u nekretninu vi birate stan koji vam odgovara, a u sledećem koraku ćete ga rezervisati. Rezervacija nekretnine traje 7 dana kako bi imali mogućnost donošenja odluke o načinu plaćanja, te provjeriti svoju kreditnu sposobnost.

Kupoprodajnim ugovorom se definiše predmet kupoprodaje, ukupno ugovorena kupoprodajna cijena te način i rok plaćanja iste. Troškove notarske obrade kupoprodajnog ugovora snosi kupac.

Nakon potpisanog kupoprodajnog ugovora, stan možete platiti u punom iznosu ili u ratama što će biti definisano u notarskom ugovoru. 70% po potpisivanju ugovora 30% po završetku radova.

Ukoliko se kupac odluči za kupovinu putem stambenog ili hipotekarnog kredita neophodno je da se s notarski obrađenim kupoprodajnim ugovorom obrati jednoj od poslovnih banaka sa zahtjevom. Po odobravanju kredita kupac pristupa potpisivanju ugovora o kreditu sa bankom povjeriocem, a nakon tog ugovor o zasnivanju hipoteke koji potpisuje: Kupac – korisnik kredita i punomoćnik prodavca.

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite sledeću formu kako bismo vam pružili dodatne informacije ili odgovorili na vaša pitanja.

Email

bkoprivica@t-com.me; koprivica555@gmail.com

Adresa

Cijevna bb, Podgorica

Telefon:

+382 67 231 231