Usluge

Sa mehanizacijom koju posjeduje preduzeće je specijalizovano za poslove u oblasti utovara, istovara i transporta robe i tereta.
U svom voznom parku posjedujemo auto dizalice nosivosti od 15t do 350t, gdje zadovoljavamo manevar visine dohvata do 140m i radijus dohvata do 92m. Naše preduzeće se, takođe, bavi i transportom specijalnih (vangabaritnih) tereta, do 85t težine i ekstremno velike dužine.
Pored auto dizalica i vučnih vozova, u svom voznom parku posjedujemo i druge specijalne mašine, kao što su: Grajferi, viljuškari, teleskopski viljuškari (telehendleri) i mobilne platforme (makazaste i teleskopske).

Nudimo usluge auto – dizalica, čije su mogućnosti dizanja od 20 – 350t težine. Usluge podizanja/premještanja svih vrsta građevinskih materijala i drugih elemenata, utovar i premještanje građevinskihmašina i drugih konstruktivnih sklopova . Podizanje i montiranje elemenata i uređaja na izuzetno velikim visinama. Naše dizalice imaju mogućnost dohvata visine do 140m i radijus dohvata do 92m. Pored dizalica, za terete manjih težina i gabarita, imamo viljuškare kapaciteta nosivosti od 3 do 5 t.

U našem voznom parku posjedujemo tegljače sa niskonosećim prikolicama za prevoz tereta do 100t težine i ekstremno velike dužine. Svaka naša, niskonoseća, prikolica ima rampu prilagođenu za samostalni utovar tereta oslonjenih na točkovima, gusjenicama, valjcima. Pojedine prikolice imaju mogućnost razvlačenja do 48m što im daje mogućnost transporta tereta velikih dužina. Posjedujemo, takođe, kamione sa dizalicom (kapacitet dizalice do 6.5 t), za utovar i transport različitih vrsta tereta. Kamione sa tovarnim dijelom prilagođenim za utovar i transport kontejnera (Gabariti DxŠ – 6.00×2.50m). Takođe, u svom voznom parku posjedujemo i kamione sa rampom, prilagođene za utovar.

U proteklih par godina pojavile su se kao dvije jako korisne mašine, prevashodno, u dijelu građevinarstva, teleskopski viljuškari (telehendleri) i mobilne platforme. U našem voznom parku posjedujemo telehendlere sa manevrom dohvata do 25m i kapacitetom dizanja do 5t. Kao teleskopski viljuškar može koristiti za nastavak klasične vile, namijenjene za paletnu robu uglavnom. Takođe kao priključak imamo korpu za ljude i alat ( pogodna za razne majstorije I spoljnje radove na zgradama), utovarnu kašiku (za rasuti material) i sajlu sa kukom ( pogodna za podizanje komadnih elemenata), kapaciteta do 3.5t. Mobilne platforme su takođe jako praktične i korisne u građevinarstvu a mogu se koristiti I u druge svrhe. U našem voznom parku imamo makazaste platforme sa visinskim manevrom do 17m i nosivošću do 850kg. Gazišni dio platforme ima prostranu površinu, što omogućava da pored ljudi može stati alat ili drugi materijali potrebni za rad na visini. Pored makazastih posjedujemo i teleskopske platforme sa radnom visinom dohvata do 32m i kapacitetom podizanja do 250.

Klijentima nudimo usluge obezbjeđivanja dozvola za Specijalni (vangabaritni) transport na teritoriji CG. Takođe, nudimo i pratnju prilikom prevoza specijalnih tereta na teritoriji CG.